HUH ! Olen stressaantunut ja pahasti. Koulu ja yo ja vittu kaikki tulee mun uniin,en saa unta..päivät vietän koomaillen sohvan nurkassa ja miettien pitäiskös tässä tehdä jotakin..lukea vielä vaikka muutama kappale historiaa kenties.. yök. Ajatus lukemisesta ja pänttäämisestä kuvottaa ! EN kestä, EN jaksa ! Olen aivan puhki. Mutta kohta tämä on ohi? Vai onko..?

Oi voi.. Olen henkisesti sekä fyysisesti erittäin väsynyt.. Onneksi on huolehtiva poikaystävä joka jaksaa aina piristää ja tukea, en millään pärjäisi ilman häntä !

Tässä ollaan sitten oltu pari viikkoa pelkästään kotona..sentään huomenna on jotain vipinää tiedossa, kaverille kylään ja sitten hakemaan tuota ukkoa töistä..Hehe..Huomenna on semmoin vähän niinkuin merkkipäiväkin :D Ollaan seurusteltu jopa 7 kk.. Onpa tämä aika mennyt nopeasti..vastahan oli se kesä..ja.. noh jos jätän sen tarinan vaikka myöhemmälle :D

Ei mulal tänne ole mitään järkevää sanottavaakaan..oo varmaan koskaan ollukkaan..mut kaipa tänne on tuntojansa ihan hyvä välillä vähän purkaa !!Stam1na kausi jatkuu..